Παρασκευή
25 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τι απαντά η Taxi Beat για τη λειτουργία της στην Ελλάδα

02 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Τι απαντά η Taxi Beat για τη λειτουργία της στην Ελλάδα

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Beat «φορολογείται ως οφείλει, έχει καταβάλει ποσό €5 εκατ. σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στην Ελλάδα, έχει ελληνικό ΑΦΜ, υπάγεται στη ΦΑΕ Αθηνών, καταβάλλει όλους τους νόμιμους φόρους και εισφορές, σεβόμενη πλήρως την ελληνική φορολογική και εργασιακή νομοθεσία», υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Αφορμή της ανακοίνωσης ήταν η συζήτηση που έγινε στη Βουλή για τις εταιρίες διαμεσολάβησης μεταφορικού έργου. Η εταιρεία αναφέρει ακόμα πως "η Beat ανήκει κατά 100% στη γερμανική τεχνολογική εταιρεία Intelligent Apps, η οποία αποτελεί και τον μοναδικό μέτοχό της. Οποιαδήποτε άλλη αναφορά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".

Οπως εξηγεί στην ίδια ανακοίνωση "η Beat αποτελεί επιχείρηση η οποία ξεκίνησε από την Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε αυτή, διαθέτει σαφή νομική υπόσταση και πληροί απαρέγκλιτα όλες τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας".

Ακόμα, η εταιρεία υποστηρίζει πως δεν είναι εταιρεία παροχής μεταφορικού έργου και ότι δεν διαθέτει ούτε ταξί ούτε μίνι λεωφορεία ούτε πούλμαν. "Απλώς διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ οδηγού και πελάτη. Διευκολύνει δηλαδή και την ποιότητα της εργασίας των οδηγών, αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών»"λέει.

Και υπογραμμίζει: "Συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με επαγγελματίες αυτοκινητιστές Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσεως (ΕΔΧ), με σεβασμό στην κείμενη νομοθεσία και με ξεκάθαρους όρους και κανόνες, που προάγουν τον επαγγελματισμό και την πελατοκεντρική προσέγγιση. Η Beat δεν εισπράττει το κόμιστρο, αλλά ο ίδιος ο οδηγός. Τα χρήματα μένουν στην ελληνική οικονομία. Η Beat δεν παρεμβαίνει στο κόμιστρο, αυτό ορίζεται και ελέγχεται από το κράτος".

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas