Πέμπτη
21 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βραβεύτηκε η Bayer για τις "πράσινες" πρακτικές της

30 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine
Βραβεύτηκε η Bayer για τις

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο οργανισμός αξιολόγησης CDP βράβευσε τη Bayer για τις πρακτικές που αφορούν την προστασία του κλίματος και τη βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

 

Στο πλαίσιο της συγκριτικής έρευνας, που εκπόνησε ο CPD, μελετήθηκαν οι στρατηγικές και τα μέτρα που εφαρμόζουν περισσότερες από 1.000 εισηγμένες επιχειρήσεις από όλον τον κόσμο, για την αποτελεσματική χρήση και την προστασία του πιο πολύτιμου φυσικού πόρου, του νερού. Η Bayer έλαβε την κορυφαία διεθνή διάκριση για την προστασία του κλίματος και τη βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

«Στόχος μας είναι να έχουμε θετική συμβολή στην προστασία του κλίματος και στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, όπου συμπεριλαμβάνεται και η λειψυδρία» δήλωσε ο δρ Hartmut Klusik, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer AG και υπεύθυνος για το ανθρώπινο δυναμικό.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός CDP αναφέρει ότι για να καταλήξει στην κατάταξη του 2017 για το κλίμα και τους υδάτινους πόρους, προχώρησε με την αξιολόγηση των στοιχείων των εταιρειών για λογαριασμό 827 θεσμικών επενδυτών που αντιπροσωπεύουν σημαντικά κεφάλαια, που ξεπερνούν τα 100 τρισ. δολάρια.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas