Σάββατο
26 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κινητό κατάστημα από την ELPEDISON

06 Δεκεμβρίου 17 - RE+D magazine
Κινητό κατάστημα από την ELPEDISON

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Ένα «κινούμενο κατάστημα», που αποσκοπεί στην παροχή πληροφόρησης προς τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας δημιούργησε η ELPEDISON, που είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

 

Πρόκειται για το ELPEDISON Mobile Energy Shop, το οποίο θα επισκεφθεί διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία.

Οι επισκέπτες του ELPEDISON Mobile Energy Shop θα μπορούν επίσης να δουν διαδραστικές εφαρμογές, όπως να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ρεύματος του κινούμενου καταστήματος ELPEDISON, μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα. Εφόσον γίνουν πελάτες, θα συμμετέχουν αυτόματα στο Διαγωνισμό ELPEDISON, που θα κληρώσει σημαντικό αριθμό δώρων ενέργειας και τεχνολογίας, στις 5 Φεβρουαρίου2018. (www.elpedison.gr/bigcontest/diplasas.html).

Τον Δεκέμβριο, το ELPEDISON Mobile Energy Shop θα βρεθεί στο Βόλο (Παραλία Πανεπιστημίου), στην Καρδίτσα (κεντρική πλατεία), στη Λάρισα (Πλατεία Δημαρχείου) και στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος, άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου), παραμένοντας 6 ημέρες σε κάθε πόλη.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas