Σάββατο
23 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τσουχτερά πρόστιμα σε ρυπογόνες Κινεζικές βιομηχανίες

04 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Τσουχτερά πρόστιμα σε ρυπογόνες Κινεζικές βιομηχανίες

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Κίνα εξέδωσε έναν κατάλογο με 82 βιομηχανίες που θα χρειαστεί να αποκτήσουν άδειες προτού εκλύσουν ρυπογόνα στοιχεία, ώστε να αποφύγουν ποινές που μπορεί να φτάσουν σχεδόν τα $150.000 (€126.000).

 

Οι βιομηχανίες περιλαμβάνουν τη μεταποίηση ζωοτροφών, την παραγωγή κρασιού, την κατασκευή χάρτου καθώς και τις βιομηχανίες χάλυβα και χημικών, σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του χθες το υπουργειο Περιβαλλοντικής Προστασίας.

Και οι 82 βιομηχανίες θα χρειαστεί να προμηθευτούν τις άδειες έως το 2020, είπε το υπουργείο. Οι άδειες θα θέτουν συγκεκριμένα στοιχεία, όπως πού μπορούν να τοποθετηθούν οι αγωγοί εκβολής από τις βιομηχανίες και πόσους μπορεί να έχει κάθε μία, τη διαδικασία εκβολής των ρυπογόνων ουσιών, και τα όρια συγκέντρωσης και ποσότητας των ρυπογόνων ουσιών.

Οι εταιρείες που δεν συμμορφώνοντα θα λαμβάνουν πρόστιμα μέχρι και 1 εκατομμύριο γιουάν ή θα αναστέλλεται η λειτουργία τους.

Πάνω από 5.100 άδειες έχουν ήδη εκδοθεί σε εταιρείες στον κλάδο της θερμοηλεκτρισμού και της κατασκευής χάρτου, οι οποίες ήταν οι πρώτες στις οποίες επιβλήθηκαν τα νέα μέτρα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas