Δευτέρα
18 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Διπλασιασμό εσόδων υπόσχεται η πλατφόρμα ακινήτων Syncbnb

26 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine
Διπλασιασμό εσόδων υπόσχεται η πλατφόρμα ακινήτων Syncbnb

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Ενα νέο ελληνικό startup, το Syncbnb, μπαίνει δυναμικά στην διεθνή αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων, φιλοδοξώντας να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη ιδιοκτητών και manager ακινήτων.

 

To Syncbnb είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κρατήσεων που επιτρέπει στους χρήστες του να συγχρονίζουν τα ημερολόγια μεταξύ πολλαπλών καναλιών (Airbnb, Homeaway, Booking.com, Tripadvisor και πολλά άλλα) αυτόματα, γρήγορα και με αξιοπιστία, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να προσεγγίσουν αποτελεσματικά μεγαλύτερα κοινά και τελικά να αυξήσουν σημαντικά τα ετήσια έσοδά τους.

Η Syncbnb ιδρύθηκε από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα – και οι 2 στελέχη με μακρά εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας – και πλαισιώνονται από μια πολύ δυνατή ομάδα στελεχών.

Το εγχείρημα στηρίζουν επενδυτικά αρκετοί Έλληνες επενδυτές, μερικοί εκ των οποίων πολύ γνωστοί στο χώρο και με πολύ δυνατά επενδυτικά portfolio ( Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας / Driin, Philipp Brinkman / Tripsta, Δημήτρης Μάρης / 24Media, Γιώργος Δασκαλάκης / Stoiximan, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κ.α.).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas