Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αναβαθμίζεται η πλάζ της Βούλας

11 Ιουλίου 18 - RE+D magazine
Αναβαθμίζεται η πλάζ της Βούλας

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υποδέχεται τους επισκέπτες της η Α' Πλαζ Βούλας.

 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, πλήρως οργανωμένη και δυναμικότητας 220 ομπρελών με άνετες ξαπλώστρες, η Α' Πλαζ Βούλας παρέχει στο κοινό ένα προϊόν διασκέδασης, υπό το βλέμμα έμπειρων ναυαγοσωστών.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, τονίζεται ότι η τιμή εισόδου ανά άτομο ανέρχεται στα 5 ευρώ τις καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο το εισιτήριο «αγγίζει» τα 6 ευρώ. Το μειωμένο για παιδιά 6-12 ετών, φοιτητές και ηλικιωμένους ανέρχεται στα 3,5 ευρώ. Η είσοδος για τα παιδιά έως 6 ετών είναι δωρεάν.

Η Α' Πλαζ Βούλας, μόλις 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας (Αλκυονίδων 4, Βούλα, τηλ. 2108954593, www.thalassea.gr), φιλοδοξεί να αποτελέσει τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η προσέγγιση στην πλαζ είναι εύκολη δεδομένου ότι λίγα βήματα από την κεντρική πύλη της βρίσκεται η στάση του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας», ενώ πλησίον υπάρχει στάση λεωφορείων, τα οποία εξυπηρετούν την περιοχή με τακτικά δρομολόγια.

Τέλος, όσοι επιλέξουν να πάρουν το αυτοκίνητο τους μπορούν να το αφήσουν, χωρίς κόστος, στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο της πλαζ.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas