Τρίτη
23 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αύξηση των προκρατήσεων για Κρήτη από το Βέλγιο

08 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Αύξηση των προκρατήσεων για Κρήτη από το Βέλγιο

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό στην Κρήτη από την 60η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Salon Des Vacances» στις Βρυξέλλες.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Περιφέρεια Κρήτης, παράγοντες της βελγικής τουριστικής αγοράς γνωστοποίησαν στο πλαίσιο της έκθεσης ότι οι προκρατήσεις για το 2018 κινούνται ανοδικά, ενώ αναμένεται περαιτέρω αύξηση. Παράλληλα οι ίδιοι εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για το περίπτερο της περιφέρειας.

Εξάλλου, όπως δείχνει το σύνολο των αφίξεων στα αεροδρόμια της Κρήτης, και το 2017 η Κρήτη παραμένει αγαπημένος προορισμός των Βέλγων τουριστών.
Να σημειωθεί ακόμη, ότι σε ειδικές εκδηλώσεις προβλήθηκε η Κρήτη ως ποιοτικός και ασφαλής προορισμός -τόσο για διακοπές αναψυχής όσο και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού- αλλά και η κρητική διατροφή-κουζίνα, για τα οφέλη της οποίας έγινε ιδιαίτερη ενημέρωση.
 
Ξεχώρισε η ειδική γαστρονομική εκδήλωση (show cooking), που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, για την προώθηση της κρητικής κουζίνας, όπου χαιρετισμό απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas