Τρίτη
20 Μαρτίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Χαρτοφυλάκιο τουριστικών προϊόντων από το Δήμο Φυλής

02 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Χαρτοφυλάκιο τουριστικών προϊόντων από το Δήμο Φυλής

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Στο χάρτη των επισκέψιμων τουριστικών προορισμών της χώρας φιλοδοξεί να εισέλθει ο δήμος Φυλής.

 

Οπως επισημαίνει, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπυρίδων Μπρέμπος, στόχος, μεταξύ άλλων, είναι η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα σύγχρονα τουριστικά προϊόντα που ήδη αποτελούν μέρος του τουριστικού χαρτοφυλακίου της ευρύτερης περιοχής, ο κ. Μπρέμπος επισημαίνει, ότι με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο δήμος, όλα αυτά θα αποτελέσουν πόλους έλξης για τους τουριστές, εγχώριους και μη.

'Hδη, η περιοχή επιχειρεί να επανατοποθετηθεί στην τουριστική κονίστρα με σύνθημα «Διαλέξτε τη φυλή που σας Ταιριάζει» και καλεί τους υποψήφιους επισκέπτες να διαλέξουν ανάμεσα στη φυλή των αναρριχητών, των περιπατητών, των αεροπτεριστών κλπ. Το μπουκέτο των τουριστικών αξιοθέατων περιλαμβάνει αξιοθέατα, που έχουν να κάνουν με θρησκευτικό τουρισμό, με αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και με ανάδειξη μονοπατιών.

Στο σκέλος των μονοπατιών, ο δήμος υλοποιεί ήδη εκδηλώσεις στη δυτική Πάρνηθα, ενώ το πρόσφατο φεστιβάλ αναρρίχησης προσέλκυσε πάνω από 5.000 άτομα. Οπως τονίστηκε, ο δήμος έχει το μεγαλύτερο φυσικό αναρριχητικό πάρκο στην Αττική. Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένεται, στις 11 Σεπτεμβρίου συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στη Φυλή και, εκτός των άλλων, θα εστιάσει και στην ανάδειξη της τουριστικής Φυλής.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas