Τρίτη
19 Μαρτίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νέο ρεκόρ επιβατών στην Ελλάδα σημείωσε η Lufthansa

14 Μαρτίου 19 - RE+D magazine
Νέο ρεκόρ επιβατών στην Ελλάδα σημείωσε η Lufthansa

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Νέο ρεκόρ επιβατών το 2018 στην Ελλάδα σημείωσαν οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa καθώς μετέφεραν περίπου 2,7 εκατομμύρια ταξιδιώτες από και προς την Ελλάδα, 18% περισσότερους επιβάτες σε σύγκριση με το 2017.

Ο Όμιλος που συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη υποστήριξης του τουρισμού στην Ελλάδα, σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω τις υπηρεσίες του αυξάνοντας τη συχνότητα των πτήσεων και προσθέτοντας νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η Lufthansa πραγματοποιεί καθημερινές απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη στη Φρανκφούρτη.

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα του 2018. Καταφέραμε να επιτύχουμε ένα νέο ρεκόρ επιβατών, προσθέτοντας νέα δρομολόγια, αυξάνοντας τη συχνότητα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες, πλούσιο δίκτυο, δέσμευση και αφοσίωση στους πελάτες μας. Το 2019 η Lufthansa θα γιορτάσει την 60ή επέτειό της στην Ελλάδα. Η επέτειος αυτή σηματοδοτεί 60 χρόνια προσφοράς ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών εμπειριών υψηλού επιπέδου στους επιβάτες μας» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου.

Το 2018 οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa εγκαινίασαν 12 νέα δρομολόγια.

Η Lufthansa πραγματοποιεί πτήσεις από τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη στη Φρανκφούρτη, η SWISS προσφέρει δρομολόγια από την Καλαμάτα στη Γενεύη, η Edelweiss συνδέει τα Χανιά και τη Σάμο με τη Ζυρίχη και η Brussels Airlines εκτελεί δρομολόγια από την Κέρκυρα, τα Χανιά, τη Σαντορίνη, την Κω, τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα και τη Μύκονο στις Βρυξέλλες.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους επιβάτες από την Ελλάδα το 2018 ήταν, πέρα από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, η Ζυρίχη, η Γενεύη, η Βιέννη, η Νέα Υόρκη, οι Βρυξέλλες, το Λονδίνο, το 'Αμστερνταμ και το Λουξεμβούργο.

Ο Όμιλος Lufthansa διατηρεί την ισχυρή παρουσία του το 2019, τόσο στην Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι 97 εβδομαδιαίες πτήσεις συνδέουν την Αθήνα με τους κεντρικούς κόμβους της Ευρώπης. Όσον αφορά στη συμπρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη, η Lufthansa αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων που πραγματοποιεί, προσφέροντας πλέον καθημερινά δρομολόγια προς τη Φρανκφούρτη, ενώ ο συνολικός αριθμός πτήσεων του Ομίλου ανέρχεται στις 23 ανά εβδομάδα.

Το 2019 οι εταιρείες του Ομίλου Lufthansa συνεχίζουν να πετούν προς τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, διευκολύνοντας την πρόσβαση των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο στα ελληνικά νησιά. Τρία νέα δρομολόγια θα προστεθούν, προσφέροντας αύξηση της χωρητικότητας κατά 6%: Ηράκλειο προς Φρανκφούρτη με τη Lufthansa, Μύκονος προς Γενεύη με τη SWISS και Καλαμάτα προς Ζυρίχη με την Edelweiss.

Το FlyNet είναι πλέον διαθέσιμο σε ολόκληρο το στόλο της Lufthansa παρέχοντας πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas