27 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι "μνηστήρες" για τη χρεοκοπημένη Alitalia

24 Ιουλίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Οι

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Μεγάλα «ονόματα» της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές για να αποκτήσουν τα περιουσιακά στοιχεία της χρεοκοπημένης Alitalia.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg που επικαλείται δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας  il Messaggero την «πόρτα» του κρατικού αερομεταφορέα της Ιταλίας χτύπησαν οι εταιρείες: EasyJet, Lufthansa και Etihad Airways.

Μεταξύ των ενδιαφερομένων που εκδήλωσαν «γνήσιο» ενδιαφέρον για την ιταλική αεροπορική ήταν και η Ιρλανδική Ryanair, όπως είπε στην τηλεόραση του Bloomberg o Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας χαμηλού κόστους, Neil Sorahan.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Ryanair να μετατρέψει 100 options για τα 737 Max της Μπόινγκ σε σταθερές παραγγελίες, ενδεχομένως συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης έκδοσης των  Max 10 που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, αν και η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί το επόμενο έτος. Ο αερομεταφορέας παρήγγειλε 10 επιπλέον Max 200s τον Ιούνιο, ενώ παρέτεινε τη μίσθωση 10 παλιότερων 737-800.
 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas