Δευτέρα
18 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ποια ελληνικά ξενοδοχεία βραβεύτηκαν στα Historic Hotels of Europe

28 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Ποια ελληνικά ξενοδοχεία βραβεύτηκαν στα Historic Hotels of Europe

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

«Αρωμα» Ελλάδας είχαν τα εφετινά βραβεία Historic Hotels of Europe καθώς συνολικά τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία κατάφεραν να προκριθούν και δυο απ’ αυτά απέσπασαν και το πρώτο βραβείο στην κατηγορία τους.

 

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Kyrimai στον Γερολιμένα Μάνης, κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου γκουρμέ ιστορικού ξενοδοχείου (Historic Hotel Gourmet Award 2018) ενώ το Allegory Boutique Hotel στη Ρόδο κέρδισε τη διάκριση ιστορικού ξενοδοχείου το οποίο έχει την δική του ιστορία να διηγηθεί (Historic Hotel with "A Story to Tell").

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι έως τους τελικούς πήγαν και τα ξενοδοχεία Villa Galini στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, για την κατηγορία γαμήλιας εμπειρίας και Esperas Santorini στην μαγευτική Σαντορίνη για την κατηγορία ρομαντικού ξενοδοχείου.

Οι διακρίσεις απονεμήθηκαν κατά την έκτη ετήσια τελετή των βραβείων των Historic Hotels of Europe, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου στο Barberstown Castle κοντά στο Δουβλίνο. Στην τελετή συμμετείχαν οι 3 πρώτοι υποψήφιοι για κάθε κατηγορία καθώς και δεκάδες εκπρόσωποι των καλύτερων ιστορικών ξενοδοχείων.

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Historic Hotel of the year 2018» κέρδισε το Dalen Hotel που βρίσκεται στην Νότια Νορβηγία, ενώ την «τριάδα» έκλεισαν τα καταλύματα «Hotel Waldhaus Sils» της Ελβετίας και «Chateau Hotel du Colombier» της Γαλλίας. Στην κατηγορία «City Historic Hotel» νικητής αναδείχτηκε το «Heritage Avenida Liberdade Hotel» που βρίσκεται στη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας τη Λισαβόνα.

Οσον αφορά στην κατηγορία καλύτερης εμπειρίας για γάμους την πρώτη θέση για το 2018 έλαβε το ξενοδοχείο «Chateau Sundbyholm» που βρίσκεται στη Σουηδία και ως «Ιστορικό Κάστρο» αναδείχτηκε το «Festningen Hotel & Resort» στη Νορβηγία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas