Παρασκευή
22 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συνεργασία της Grecotel με την DQS Hellas

05 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine
Συνεργασία της Grecotel με την DQS Hellas

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Την επίτευξη συνολικής συμφωνίας για τον έλεγχο και την επιθεώρηση κατάταξης των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων της Grecotel, ανακοινώνει η DQS Hellas.

 

Ήδη η DQS έχει περαιώσει τον έλεγχο σε 4 ξενοδοχεία του ξενοδοχειακού ομίλου της χώρας, προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό κατάταξης των ξενοδοχείων της Grecotel. Το προσεχές διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση και άλλων επιθεωρήσεων μονάδων του ίδιου Ομίλου.

Υπογραμμίζεται, ότι η DQS Hellas έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στον έλεγχο και την επιθεώρηση σε πάνω από 160 ξενοδοχειακά και τουριστικά καταλύματα στη χώρα μας. Η DQS Holding GmbH είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Διαχείρισης Ποιότητας (EFQM) και εκπροσωπεί επίσημα τη Γερμανία στο IQNet – International Certification Network (Διεθνές Δίκτυο Ποιότητας), του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Στα προσεχή πλάνα της εταιρείας, όπως τονίζεται, είναι η δημιουργία πανευρωπαϊκού προτύπου για τον Ιατρικό Τουρισμό, εξέλιξη που σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στον κλάδο του Τουρισμού Υγείας σε όλη την Ευρώπη. Τέλος επισημαίνεται, ότι η Γερμανική Κυβέρνηση έχει αναθέσει την πιστοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας σύμφωνα με το πρόγραμμα GoVit, που αφορά το προσωπικό των ξενοδοχειακών μονάδων της Γερμανίας, στην DQS.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas