Τετάρτη
17 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τάσεις τουριστικής ανάκαμψης και στη Μυτιλήνη

10 Ιουλίου 18 - RE+D magazine
Τάσεις τουριστικής ανάκαμψης και στη Μυτιλήνη

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Τάσεις ανάκαμψης στα, πριν την κρίση, δεδομένα του τουρισμού του νησιού δείχνουν τα στοιχεία αφίξεων ξένων επισκεπτών στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με πτήσεις τσάρτερ, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Fraport που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Μυτιλήνης.

 

Τον μήνα Ιούνιο στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης έφτασαν 11.905 επιβάτες. Σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά παρατηρείται μια σημαντική αύξηση κατά 50,6%, καθώς τον Ιούνιο του 2017 οι αφίξεις ήταν της τάξης των 7905 επιβατών.

Σημειώνεται ότι το τρίμηνο Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2018, η αύξηση -πάντα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017- είναι της τάξης του 52,50%.

Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί ότι μετά από εννέα χρόνια επαναδρομολογούνται από την TUI οι πτήσεις που συνδέουν τις Βρυξέλλες και Μυτιλήνη, αλλά και η προσθήκη νέων πτήσεων της εταιρείας Germania από Μόναχο και Ντίσελντορφ.

Επίσης, από αυτόν τον μήνα ξεκινούν και τα τσάρτερ από τη Βιέννη με την εταιρία Εurowings. Παράλληλα, έπειτα από τρία χρόνια, επανασυνδέθηκε η Μυτιλήνη με την Τσεχία και για πρώτη φορά υπάρχει εβδομαδιαία σύνδεση με Ρουμανία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas