Σάββατο
23 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Tην πλατφόρμα «HomeAway» ενσωματώνει η Trivago

07 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Tην πλατφόρμα «HomeAway» ενσωματώνει η Trivago

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την ενσωμάτωση της διαθεσιμότητας καταλυμάτων προς ενοικίαση της «HomeAway» στην πλατφόρμα αναζήτησης ξενοδοχείων της Trivago ανακοίνωσε η τελευταία, παρέχοντας έτσι περισσότερες επιλογές και μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία αναζήτησης στον εκάστοτε ταξιδιώτη.

 

Η trivago, η οποία συγκρίνει προσφορές από περισσότερες από 400 ιστοσελίδες κρατήσεων, συνεχίζει να υποστηρίζει ένα προϊόν παγκόσμιας αναζήτησης και επιθυμεί να απαντήσει στις προκλήσεις της εμπειρίας των χρηστών μέσω της εξατομικευμένης εμπειρίας τονίζει ο Johannes Thomas, Managing Director και Διευθυντής Εσόδων της trivago N.V.

Η trivago, όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση, άρχισε να πραγματοποιεί δοκιμές στη Γερμανία, την Ιταλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες - σε πέντε από τις αγορές "κλειδιά της" - με πάνω από 200.000 καταλύματα προς ενοικίαση να είναι ήδη διαθέσιμα στους χρήστες.

Επίσης, η trivago έχει στόχο να διαθέσει ακόμα περισσότερα καταλύματα προς ενοικίαση για κράτηση μέσα στο 2018, συμπληρώνοντας την τρέχουσα διαθεσιμότητα ξενοδοχείων της.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas