Τετάρτη
27 Οκτωβρίου 2021
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συνάντηση του Δ/ντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ, Στέφανου Δ. Βλαστού με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

15 Σεπτεμβρίου 21
 
Την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε., Στέφανος Δ. Βλαστός. Στη διάρκεια του τριημέρου των εγκαινίων της Έκθεσης, περιηγήθηκε στα περίπτερα και παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού.
 
 

"key plans" εργαλεία για τους εμπόρους από την C&W Proprius

08 Μαρτίου 21

Τη δημιουργία νέων ‘key plans’ για να βοηθήσει τους εμπόρους να προσαρμοστούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να παραμείνουν ευέλικτοι στις ανάγκες των καταναλωτών ανακοίνωσε η C&W Proprius . 

Τα νέα γραφεία της Generali στην Λ. Συγγρού

30 Οκτωβρίου 20

 Η Cushman & Wakefield Proprius εκπροσώπησαν την Generali για την απόκτηση των νέων γραφείων τους στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού και της οδού Λαγουμιτζή, σε κτίριο με επιφάνεια άνωδομής 8.000 τ.μ.

Η Ιωάννα Παλυβού Managing Partner στη Cushman & Wakefield Proprius

23 Φεβρουαρίου 20

Η Cushman & Wakefield Proprius, εκπρόσωπος της Cushman & Wakefield σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2020, η Ιωάννα Παλυβού, Partner και επικεφαλής Διεθνών πελατών, αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Partner στην εταιρεία.

H C&W PROPRIUS Best Real Estate Firm στην Ελλάδα

14 Ιανουαρίου 19

Η C&W PROPRIUS κερδίζει σημαντική διάκριση στα ευρωπαΪκά βραβεία για υπηρεσίες διαμεσολάβησης στην αγορά επαγγελματικών ακινήτων 

Είσοδος της Pepper στην ελληνική αγορά μέσω εξαγοράς της NAI Hellas

07 Ιουνίου 18
H Pepper UK ολοκλήρωσε την εξαγορά της NAI Hellas/ Avent Α.Ε, μίας εταιρείας ηγέτιδας στον τομέα των συμβούλων ακινήτων στην Ελλάδα, που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκτιμήσεις και υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και ακινήτων. 

Πιο κοντά στον Ευρωπαϊκό μέσο όρο οι αποδόσεις για επαγγελματικά ακίνητα

13 Οκτωβρίου 17

 

Το 2017, η Ελληνική αγορά επαγγελματικών ακινήτων παρουσιάζει και πάλι σημάδια σταθεροποίησης αλλά και οριακή ανάπτυξη σε ορισμένες περιπτώσεις. Η πτωτική τάση που επικρατούσε στην αγορά φαίνεται να περιορίζεται όπως επισημαίνει η NAI Hellas στην τελευταία έρευνα για την Ευρωπαϊκή αγορά επαγγελματικών ακινήτων της NAI Global, του μεγαλύτερου δικτύου εταιριών συμβούλων ακινήτων παγκοσμίως.

 

Η NAI Hellas ψηφίστηκε ως Best Real Estate Advisor στην Ελλάδα για το 2017

05 Οκτωβρίου 17

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η NAI Hellas, μέλος του δικτύου της NAI Global, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Real Estate Advisor Overall στην Ελλάδα, στην παγκόσμια έρευνα Real Estate του Euromoney.

NAI Cyprus, το καινούργιο μέλος του δικτύου στην Κύπρο

15 Φεβρουαρίου 17

Οι εταιρίες μέλη του δικτύου συμβούλων επαγγελματικών ακινήτων της NAI Global καλωσορίζουμε το καινούργιο μέλος του δικτύου μας, την NAI Cyprus.

To Euromoney βραβεύει την NAI Hellas

06 Οκτωβρίου 16

 To Euromoney βραβεύει την NAI Hellas ως Best Real Estate Advisor Overall στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά 

[1] 2 3 4 5 6 7
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas