Όπως είπε ο κ. Σκιαδάς έχουν αναπτυχθεί αξιόλογοι προβληματισμοί σχετικά με το πώς μπορεί να οριοθετηθεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και οι δυνατότητες άσκησης του ενώ παράλληλα έχει γίνει κατανοητό ότι δεν απαιτείται απλώς η ανάγκη συγκεκριμένων νομοθετικών περιορισμών αλλά ιδίως η ανάγκη επαρκούς τεκμηρίωσης των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων (Νομαρχιακό Συμβούλιο) όταν απορρίπτουν αιτήσεις ίδρυσης πολυκαταστημάτων. ''Τέτοια τεκμηρίωση μπορεί να υπάρξει εάν εφαρμοστούν ορθά τα κριτήρια που ισχύουν σήμερα, μετά την αλλαγή του νόμου'' τόνισε ο γενικός.' />

17 Φεβρουαρίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αναμόρφωση του εμπορικού χωροταξικού

24 Φεβρουαρίου 09 - RE+D Magazine
Αναμόρφωση του εμπορικού χωροταξικού

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Επιπλέον 15 μεγάλα εμπορικά κέντρα εκτιμάται ότι θα αποκτήσει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, 10 στην Αττική και 5 στην υπόλοιπη χώρα όπως ανέφερε χθες στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή ο γενικός γραμματέας Εμπορίου κ. Δ. Σκιαδάς σημειώνοντας ότι σχεδιάζεται εκ νέου η εμπορική χωροταξία ιδιαίτερα εφόσον ''για ορισμένους η υφιστάμενη κατάσταση επιτρέπει τη δημιουργία άλλων 10 μεγάλων εμπορικών κέντρων''.

Όπως είπε ο κ. Σκιαδάς έχουν αναπτυχθεί αξιόλογοι προβληματισμοί σχετικά με το πώς μπορεί να οριοθετηθεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και οι δυνατότητες άσκησης του ενώ παράλληλα έχει γίνει κατανοητό ότι δεν απαιτείται απλώς η ανάγκη συγκεκριμένων νομοθετικών περιορισμών αλλά ιδίως η ανάγκη επαρκούς τεκμηρίωσης των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων (Νομαρχιακό Συμβούλιο) όταν απορρίπτουν αιτήσεις ίδρυσης πολυκαταστημάτων. ''Τέτοια τεκμηρίωση μπορεί να υπάρξει εάν εφαρμοστούν ορθά τα κριτήρια που ισχύουν σήμερα, μετά την αλλαγή του νόμου'' τόνισε ο γενικός.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas