Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της φετινής ΙΒΤ, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, οι εταιρίες-κολοσσοί έδωσαν στη δημοσιότητα πολύ λίγα στοιχεία για τους πελάτες τους και τους προορισμούς που επιλέγουν. Αιτία, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «ΝΒ», η επιφυλακτικότητα μεγάλου αριθμού δυνητικών τουριστών-πελατών τους να κάνουν κρατήσεις, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η οποία έχει πλήξει και τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.' />
Πέμπτη
18 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ITB: Δυσοιώνα μηνύματα από το Βερολίνο

16 Μαρτίου 09 - RE+D Magazine
ITB: Δυσοιώνα μηνύματα από το Βερολίνο

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δυσοίωνα είναι τα μηνύματα που έρχονται από το Βερολίνο για τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά και κατ' επέκταση στην αντίστοιχη ελληνική. Στη γερμανική πρωτεύουσα ολοκλήρωσε χθες τη λειτουργία της η σημαντικότερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση στον κόσμο, η ΙΤΒ, και, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Ντόιτσε Βέλε («ΝΒ»), παρά την αρχική αισιοδοξία των ανθρώπων του κλάδου, οι μεγάλοι tour operators παρέμειναν επιφυλακτικοί.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της φετινής ΙΒΤ, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, οι εταιρίες-κολοσσοί έδωσαν στη δημοσιότητα πολύ λίγα στοιχεία για τους πελάτες τους και τους προορισμούς που επιλέγουν. Αιτία, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «ΝΒ», η επιφυλακτικότητα μεγάλου αριθμού δυνητικών τουριστών-πελατών τους να κάνουν κρατήσεις, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η οποία έχει πλήξει και τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas