Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το παρόν έδωσαν επιφανείς εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού χώρου, αναδεικνύοντας τη σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης για την Ελληνική Ναυτιλία. Μεταξύ των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Πάνος Καμμένος, ο Γ.Γ του ΥΕΝ κ. Ιωάννης Τζοάννος καθώς και ο Γ.Γ Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βλάχος.' />
Τρίτη
26 Μαρτίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

H ANEK "Καλύτερη εταιρεία της χρονιάς 2008 για την επιβατηγό ναυτιλία"

16 Δεκεμβρίου 08 - RE+D Magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης ANEK AE ψηφίστηκε ως η "Καλύτερη εταιρεία της χρονιάς 2008 για την επιβατηγό ναυτιλία" στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των 5th Greek Shipping Awards που διοργάνωσε η Lloyd'ς List.

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το παρόν έδωσαν επιφανείς εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού χώρου, αναδεικνύοντας τη σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης για την Ελληνική Ναυτιλία. Μεταξύ των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Πάνος Καμμένος, ο Γ.Γ του ΥΕΝ κ. Ιωάννης Τζοάννος καθώς και ο Γ.Γ Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βλάχος.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas