Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές του ered.gr

Γραφεία: "Shift happens", where will pricing and values land

Επενδυτικές ευκαιρίες στο νέο εργασιακό περιβάλλον 

«Οι μισθωτές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που μπορούν να πληρώσουν το ESG και σε αυτούς που δεν μπορούν να το πληρώσουν. Οι μεν έχουν περάσει στην άλλη όχθη, τους είναι απαραίτητο για να μισθώσουν ένα κτήριο. Οι δε  συνεχίζουν να το υποβιβάζουν σα χαρακτηριστικό και αυτοί δε θα μπορέσουν να ξεφύγουν από αυτό το τρένο.…

.Δεν υπάρχουν οι υποδομές στην Ελλάδα για να κάνει κανείς καριέρα από το σπίτι.…

.Εάν είσαι άνθρωπος που επιθυμεί σταδιοδρομία, χρειάζεται καθοδήγηση (mentoring), να είσαι στη δουλειά, να φαίνεται το πρόσωπό σου. Αυτά δεν μπορείς να τα καταφέρεις αν εργάζεσαι από το σπίτι.. 

Με αυτές τις φράσεις τα στελέχη της αγοράς σκιαγράφησαν τις εξελίξεις στο χώρο των γραφείων απαντώντας στα κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν επενδυτές, κατασκευαστές, αλλά και εκτιμητές – συμβούλους / μελετητές σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που συντόνισε ο επικεφαλής της Savills Hellas Δημήτρης Μανουσάκης. 

Ο τελευταίος μίλησε με τις κυρίες Τερέζα Μεσσάρη COO της Prodea Investment, Τζένη Μουρούσια, CIO της Noval Property, Κρίστα Πετροπούλου, Διευθύντρια Asset Management της OTE Estate, και τους κ.κ. Ερρίκος Αρόνες CEO της Hellenic Properties και Γιώργο Λίτσα CEO της GLP Values.