Αυξάνει τα χειμερινά δρομολόγια από την SKY express
Αυξάνει τα χειμερινά δρομολόγια από την SKY express

Αυξάνει τα χειμερινά δρομολόγια από την SKY express

Διατήρηση και αναβάθμιση των εσωτερικών πτήσεων.
RE+D magazine
27.10.2021

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό, διατήρηση τακτικών πτήσεων στο εσωτερικό, απευθείας συνδέσεις, και12 νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη ανακοίνωσε η SKY express.

Σύμφωνα με την εταιρεία η SKYexpress προγραμματίζει για την χειμερινή περίοδο αναβαθμισμένο πτητικό πρόγραμμα καθώς με την προσθήκη των Airbus Α320neo (6) και ATR 72-600 (6), θα καλύπτει 39 προορισμούς σε 6 χώρες, επεκτείνοντας παράλληλα το δίκτυό της σε υφιστάμενες και νέες αγορές.

Συνολικά  θα επιχειρεί συνολικά 817 πτήσεις την εβδομάδα σε 34 προορισμούς στο εσωτερικό και 5 στο εξωτερικό από τους κεντρικούς σταθμούς της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα. Ήδη, στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα, προστέθηκε το νέο δρομολόγιο που συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τη Λάρνακα. 

Σημειώνεται πως οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών όπως είσοδος στα Lounges Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρνακας, Βρυξελλών, Λονδίνου, Παρισιού, Ρώμης και χρήση του Fast Lane στα αντίστοιχα αεροδρόμια.