Βρήκε ενοικιαστή το La Mirage
Βρήκε ενοικιαστή το La Mirage

Βρήκε ενοικιαστή το La Mirage

Αισίως έληξε η τελευταία διαγωνιστική διαδικασία για την μίσθωση ξενοδοχείου
Share Copy Link
20.10.2017

Αισίως έληξε η τελευταία διαγωνιστική διαδικασία για την μίσθωση ξενοδοχείου (πρώην La Mirage) στην Ομόνοια που πραγματοποίησε η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων για λογαριασμό του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας.

 

Ο νέος ενοικιαστής  κ.Στέλιος Ιωαννίδης ήταν ο μοναδικός που κατέθεσε προσφορά διαχειρίζεται επίσης τα ξενοδοχεία Acropolis Museum Hotel, Athens Diamond Hotel, Athens Status Suites, La Strada Hotel και Riviera Hotel.

Το ετήσιο μίσθωμα συμφωνήθηκε στο ποσό των 28.000 ευρώ το μήνα, ενώ η χρονική διάρκεια της μίσθωσης, ορίζεται σε 40 χρόνια, από την υπογραφής της σχετικής σύμβασης παραχώρησης. 

Το κτίριο επί της οδού Μ. Κοτοπούλη 3 έχει συνολική επιφάνεια 9.392 τ.μ. και αποτελείται από ξενοδοχείο 208 δωματίων, (ισόγειο, δύο υπόγεια, και 9 ορόφους) καθώς και δύο καταστήματα με πρόσοψη επί της οδού Κοτοπούλη 3 και με είσοδο επί της στοάς του κτιρίου.

Το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό από το 2008. To 2012 είχε προταθεί από τους τότε υπουργούς Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλο και Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο να μετατραπεί σε φοιτητική εστία, δυναμικότητας 400 κλινών, σχέδιο το οποίο δεν προχώρησε.