"Γεννιέται" η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ
"Γεννιέται" η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ

"Γεννιέται" η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ

Σύσταση Θυγατρικής με την επωνυμία BriQ Properties ΑΕΕΑΠ από την Quest Συμμετοχών.
Share Copy Link
RE+D magazine
02.06.2016

Την εισφορά ακινήτων και μετρητών σε νεοσύστατη εταιρεία ΑΕΕΑΠ με την επωνυμία «BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία» αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η χθεσινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Quest Συμμετοχών ΑΕ.

Παράλληλα, εγκρίθηκε παμψηφεί η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με ακύρωση 40.912 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας €0,30 η κάθε μία, καθώς και η κεφαλαιαοποίηση αποθεματικού υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά €3,36 ανά μετοχή.

Η συνέλευση των μετόχων ενέκρινε, τη δυνατότητα απόκτησης από την εταιρεία ιδίων μετοχών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει και δόθηκε η σχετική εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο για την εφαρμογή της.

 Τέλος, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο με θητεία μέχρι την τακτική γενική συνέλευση του 2019, ως εξής: Θεόδωρος Φέσσας, Ευτυχία Κουτσουρέλη, Παντελής Τζωρτζάκης, Απόστολος Γεωργαντζής, Νικόλαος Σωκράτης Λαμπρούκος, Μάρκος Μπιτσάκος, Απόστολος Παπαδόπουλος, Απόστολος Ταμβακάκης, Φαίδων Ταμβακάκης.

 Επίσης, εγκρίθηκε παμψηφεί η επικύρωση της εκλογής του Απόστολου Γεωργαντζή στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σε αντικατάσταση του Παντελή Τζωρτζάκη και η εκλογή του κ. Παντελή Τζωρτζάκη στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Επιτροπή Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντα κ. Μιχαήλ Πάππαρη.