"Γυρίζουν σελίδα" οι Στοές Αρσακείου
"Γυρίζουν σελίδα" οι Στοές Αρσακείου

"Γυρίζουν σελίδα" οι Στοές Αρσακείου

Στο επενδυτικό σχήμα Legendary Foods υπό τον επιχειρηματία Αρη Κεφαλογιάννη οι Στοές Αρσακείου – Ορφέως και Βιβλίου
RE+D magazine
22.07.2019

Στο επενδυτικό σχήμα Legendary Foods υπό τον επιχειρηματία Αρη Κεφαλογιάννη καταλήγουν οι Στοές Αρσακείου – Ορφέως και Βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας.

 Τα ιστορικά περιουσιακά στοιχεία στην οδό Πανεπιστημίου ανήκουν στην Φιλεκπαιδευτική εταιρεία η οποία πραγματοποίησε πέρυσι σχετικό διαγωνισμό για την αξιοποίηση τους. Στον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει αρχικά τρία σχήματα με την Bluehouse και ο επιχειρηματίας κ. Ηλίας Γεωργιάδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Σουηδία στον τομέα των κατασκευών και των ακινήτων να είναι οι δύο αλλοι ενδιαφερόμενοι.

Τελικά, νέο σχήμα υπό τον επιχειρηματία Αρη Κεφαλογιάννη συμφώνησε με την άλλη πλευρά σε ελάχιστο ετήσιο ενοίκιο €1,2 εκατ. ετησίως συν ποσοστά επί του τζίρου που θα πραγματοποιούν τα καταστήματα που θα λειτουργούν στις δύο στοές.

Τα επόμενα δύο χρόνια η Legendary Foods -το σχήμα που υπέγραψε την σύμβαση για 35 χρόνια θα διαθέσει €5 εκατ. για την μετατροπή των στοών συνολικής επιφάνειας 10.000 τμ σε γαστρονομικό κέντρο μεσογειακής διατροφής και σημείο αναφοράς στο κέντρο των Αθηνών για την ποιοτική διατροφή με επώνυμα ελληνικά προϊόντα επίλεκτων παραγωγών από όλη την Ελλάδα.