Δημιουργία χώρου ελεύθερης στάθμευσης στα Χανιά
Δημιουργία χώρου ελεύθερης στάθμευσης στα Χανιά

Δημιουργία χώρου ελεύθερης στάθμευσης στα Χανιά

Σε ελεύθερο χώρο για δωρεάν στάθμευση οχημάτων μετέτρεψαν συνεργεία του Δήμου Χανίων, δημοτική έκταση στην περιοχή μεταξύ της Χρυσής Ακτής και των Αγίων Αποστόλων στο δυτικό παραλιακό μέτωπο της πόλης.
RE+D magazine
03.08.2021

Ο χώρος θα αποδοθεί τις επόμενες ημέρες για χρήση προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες

Ο χώρος θα αποδοθεί τις επόμενες ημέρες για χρήση προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες διαμόρφωσης που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλωνμ αποψίλωση και καθαρισμό του σημείου, καθώς και την απαραίτητη διαμόρφωση του χώρου για ασφαλή πρόσβαση οχημάτων και πολιτών.

Σε γραπτή της δήλωση η αντιδήμαρχος Χανίων Ελένη Ζερβουδάκη επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος χώρος που ανήκει στον δήμο, ήταν αναξιοποίητος επί σειρά ετών και χαρακτηριστικά τονίζει ότι « διαμορφώσαμε την έκταση κατάλληλα, χωρίς να αλλοιώσουμε το φυσικό περιβάλλον, που την περικλείει, και την παραδίδουμε για την εξυπηρέτηση των αναγκών της περιοχής».

Η δημιουργία του ελεύθερου χώρου αναμένεται να αποσυμφορήσει και την αυξημένη κυκλοφοριακή κίνηση του παραλιακού δρόμου, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.