Εγκρίθηκε η εισαγωγή των warrants της Attica Bank στο XA
 Εγκρίθηκε η εισαγωγή των warrants της Attica Bank στο XA

Εγκρίθηκε η εισαγωγή των warrants της Attica Bank στο XA

Η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου
06.10.2021

Εγκρίθηκε από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο της Attica bank και Χ.Α για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 16.533.102 των παραστατικών τίτλων (warrants)που εκδόθηκαν στο πλαίσιο του DTC.

Η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου. Κατά την ημερομηνία μετατροπής τους, ήτοι στις 19-10-2021, οι Τίτλοι μετατρέπονται σε κοινές ονομαστικές μετοχές της Τράπεζας, με αναλογία ενός τίτλου σε μία κοινή μετοχή. Οι νέες μετοχές θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χ.Α, με ενδεικτική ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης την 20η Οκτωβρίου.

 H έναρξη της διαπραγμάτευσης των warrants θα πραγματοποιηθεί στην προσαρμοσμένη, κατόπιν του Reverse Split, τιμή κάθε τίτλου, ήτοι 9,18 ευρώ ανά τίτλο. Σημειώνεται ότι η τιμή της μετοχής έκλεισε χθες στα 4,12 ευρώ.

 Εφόσον, κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, δεν εκδηλωθεί αγοραστικό ενδιαφέρον οι νέες μετοχές, κατά τη μετατροπή, θα μεταβιβαστούν, για λογαριασμό του Δημοσίου, στο ΤΧΣ. Αν το Ταμείο αποκτήσει 16.533.102 νέες κοινές μετοχές θα βρεθεί να ελέγχει το 68,2% του μετοχικού κεφαλαίου της Attica.