Ειδικά T-shirts βοηθούν στην προστασία των "πνευμόνων της Γης"
Ειδικά T-shirts βοηθούν στην προστασία των "πνευμόνων της Γης"

Ειδικά T-shirts βοηθούν στην προστασία των "πνευμόνων της Γης"

Ένα hoodie και ένα T-shirt βοηθούν στην προστασία των «πνευμόνων της Γης».
RE+D magazine
26.10.2020

Όλα τα κέρδη θα διατεθούν στην εκστρατεία Amazon Forever.

Μετά τη συνεργασία της με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, η Pangaia ενώνει τις δυνάμεις της με το brand Costa Brazil για μία capsule συλλογή για την προστασία του τροπικού δάσους του Αμαζονίου και των αυτόχθονων κοινοτήτων του.

Στη συλλογή προστίθεται μία επιπλέον συνεργασία με τον καλλιτέχνη με έδρα τη Νέα Υόρκη, Νικ Θίομπαλντ. Το φούτερ και το T-shirt διατίθενται σε δύο χρωματισμούς «Off-White» και «Stone» και κυκλοφορούν σε περιορισμένη έκδοση μεταφέροντας μηνύματα για την κλιματική αλλαγή και την ανθρώπινη δραστηριότητα που απειλεί το τροπικό δάσος.

Όλα τα κέρδη θα διατεθούν στην εκστρατεία Amazon Forever με επικεφαλής τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς Conservation International και BrazilFoundation, οι οποίες βοηθούν τις αγροτικές περιοχές του Αμαζονίου.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης έχει σχεδιάσει τη γραμματοσειρά για το σύνθημα «AMAZONIA FOREVER» στο πίσω μέρος των ενδυμάτων.

Στο μπροστινό μέρος των ενδυμάτων αναγράφεται πλήρες κείμενο που δείχνει την αειφόρο αλυσίδα εφοδιασμού της Pangaia: «Αυτό το μπλουζάκι είναι χρωματισμένο με μια φιλική προς το περιβάλλον βαφή, που δημιουργήθηκε με τη χρήση ανακυκλωμένου νερού. Το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από 100% οργανικό βαμβάκι».