Η Radisson λανσάρει τα Radisson Individuals στην Ιταλία
Η Radisson λανσάρει τα Radisson Individuals στην Ιταλία

Η Radisson λανσάρει τα Radisson Individuals στην Ιταλία

Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa, a member of Radisson Individuals now consists of three buildings.
RE+D magazine
14.09.2021

Τα Radisson Individuals εγκαινίασαν τα Radisson στην Ιταλία με το άνοιγμα δύο νέων resorts στις Συρακούσες, τη Σικελία και την Alagna Valsesia του Πιεμόντε, σε συνεργασία με τον Όμιλο Mira.

Το πρώτο Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa, βρίσκεται έξω από τις Συρακούσες στη νότια Σικελία, προσφέρει 102 δωμάτια με ατομικές εισόδους στο ισόγειο για μέγιστη ιδιωτικότητα.

 Το γήπεδο γκολφ 18 θέσεων βρίσκεται μέσα σε μια φυτεία εσπεριδοειδών και σύκων, και σχεδιάστηκε από διάσημους αρχιτέκτονες γηπέδων γκολφ Studio Mazzacane. Το συγκρότημα διαθέτει spa, εστιατόρια με τοπική κουζίνα, και lounge bar στο λόμπι.

 Το Alagna Mountain Resort & Spa, μέλος των Radisson Individual, βρίσκεται στο ορεινό θέρετρο Alagna Valsesia, ένας γνωστός προορισμός για ορειβασία και χειμερινά σπορ στην περιοχή του Πιεμόντε, στους πρόποδες του Μόντε Ρόσα, το δεύτερο υψηλότερο βουνό στις Άλπεις, και τη Δυτική Ευρώπη. 

 Το ξενοδοχείο διαθέτει 49 πολυτελείς σουίτες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν καταρράκτες πάγου, σάουνα, χαμάμ, καμπίνες μασάζ, τζακούζι και θερμαινόμενη εσωτερική και εξωτερική πισίνα με θέα στα γύρω βουνά.