Το έργο για τον πελάτη του αρχιτεκτονικού γραφείου, Frank’s Ice Gream θα περιλαμβάνει κέντρο καινοτομίας και αίθουσες παγωτού που θα είναι ανοιχτές στο κοινό. Γεύσεις και συνταγές που αποδεικνύονται δημοφιλείς θα κατασκευάζονται στο υφιστάμενο εργοστάσιο της εταιρείας και στο κτίριο παραγωγής που θα βρίσκεται δίπλα.
Το ισόγειο θα περιλαμβάνει χώρους για την βασική παραγωγή, με καταψύκτες, εγκαταστάσεις για ανάμειξη του παγωτού καθώς επίσης γραφεία και κατάστημα τροφίμων. Στον επάνω όροφο θα φιλοξενείται αίθουσα συσκέψεων και ειδικός χώρος με τζαμαρία που θα βλέπει μέχρι τον χώρο παραγωγής.
Σύμφωνα με την Hyde + Hyde το κτίριο θα είναι «μοντέρνο» κατασκευασμένο με βασικά υλικά το σκυρόδεμα και το γυαλί που θα δίνει την αίσθηση του «αστραφτερού πάγου». Η εταιρεία δεν έκανε γνωστό το χρονοδιάγραμμα της επένδυσης.