Νέα επένδυση της FOLLI FOLLIE στην Πάτρα
Νέα επένδυση της FOLLI FOLLIE στην Πάτρα

Νέα επένδυση της FOLLI FOLLIE στην Πάτρα

Η Folli Follie, επιστρέφει στην Πάτρα με ένα νέο κατάστημα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς εμπορικούς δρόμους της Αχαΐας.
RE+D magazine
26.04.2021

Το νέο κατάστημα της εταιρείας βρίσκεται στους πιο δημοφιλείς εμπορικούς δρόμους της Αχαίας.

Στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου 106 & Ερμού, στην καρδιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, το κατάστημα Folli Follie φιλοξενεί νέες και κλασικές συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ.
Η σεζόν ξεκινά δυναμικά με την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της Folli Follie μέσα στο 2021.

Μία χρονιά ορόσημο, που αποτέλεσε επίσης και την έμπνευση για τις δύο limited edition επετειακές συλλογές κοσμημάτων Historia και Psyche.

Στο νέο κατάστημα Folli Follie μπορείτε να ανακαλύψετε τις ξεχωριστές αυτές δημιουργίες, που σχεδιάστηκαν για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Σε απόλυτη αρμονία με το μήνυμα “Bright Life”, οι βιτρίνες του καταστήματος διακοσμούνται φέρνοντας την Άνοιξη του στυλ μέσα από μία ολάνθιστη πρόσοψη με χρωματιστές τουλίπες. Το «αειφόρο» εικαστικό συμπληρώνει μοναδικά τις λιτές γραμμές σχεδίασης του καταστήματος στις αποχρώσεις του λευκού και του signature πορτοκαλί, αντικατοπτρίζoντας την ενέργεια και τον λαμπερό χαρακτήρα του brand. Παράλληλα, μία εντυπωσιακή οθόνη μαγνητίζει τα βλέμματα με μία σειρά από βίντεο που αναδεικνύουν το λαμπερό προφίλ της Folli Follie.