Νέες συμφωνίες για το Smart Park ανακοίνωσε η REDS
Νέες συμφωνίες για το Smart Park ανακοίνωσε η REDS

Νέες συμφωνίες για το Smart Park ανακοίνωσε η REDS

Ο αριθμός των επισκεπτών του πάρκου τον Ιούνιο και Αύγουστο αυξήθηκε κατά 8% σε ετήσια βάση.
RE+D magazine
18.09.2017

Την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία B&F ΑΒΕΕ Ενδυμάτων ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία REDS ΑΕ.

 

Η συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος, με το εμπορικό σήμα BSB συνολικής επιφάνειας περίπου 264 τ.μ., λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, το οποίο θα λειτουργεί στο εμπορικό πάρκο SMART PARK στα Σπάτα, που αναπτύσσει η εταιρεία ΓΥΑΛΟΥ Εμπορική & Τουριστική ΑΕ, θυγατρική της RED.

Επίσης, η REDS ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας καταστήματος λιανικής πώλησης υπό το σήμα «THE ATHLETE'S FOOT», επιφανείας περίπου 180 τ.μ. σε τμήμα του μισθίου που ήδη εκμισθώνει η εταιρεία ΓΥΑΛΟΥ Εμπορική & Τουριστική, στην εταιρεία «INTERSPORT ATHLETICS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το οποίο λειτουργεί στο SMART PARK.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της β' φάσης επέκτασης του SMART PARK ολοκληρώθηκε επέκταση κτιρίου μικτής επιφανείας περίπου 300,00 τ.μ. που θα στεγάσει κατάστημα που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία «CHAIN STORE DEVELOPERS ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για την λειτουργία καταστήματος καφετέριας «Flocafe Espresso Room».

Επιπλέον η εταιρεία έχει ξεκινήσει, διαμέσου της θυγατρικής της, την κατασκευή ενός νέου κτιρίου επιφανείας περίπου 800 τ.μ. προκειμένου να καλυφθεί υπάρχουσα ζήτηση και έχει ήδη καταθέσει φάκελο και αναμένει την έκδοση οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 15.500 τ.μ..

Ο αριθμός των επισκεπτών του SMART PARK κατά τους μήνες Ιούνιο έως και Αύγουστο 2017 αυξήθηκε κατά 8% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης του πάρκου ανέρχεται στο 100%.