Ξεκινά την διαδικασία για Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η Trastor
Ξεκινά την διαδικασία για Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η Trastor

Ξεκινά την διαδικασία για Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η Trastor

Προχωρά στην έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου
Share Copy Link
RE+D magazine
21.11.2019

Την έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου έως €41.084.115 με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και διάθεση του ΜΟΔ μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης στο μέτοχο Wert Red S.à.r.l. σε ποσοστό 100%, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Trastor ΑΕΕΑΠ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά την από 19/11/2019 συνεδρίασή του, αφού εξειδίκευσε τους επί μέρους όρους του ΜΟΔ, χορήγησε την κατ’ άρθρο 100 ν. 4548/2018, ειδική άδεια για τη σύναψη συναλλαγής της Εταιρείας με συνδεδεμένο μέρος και ειδικότερα την σύναψη της σύμβασης κάλυψης του ΜΟΔ μετά των παραρτημάτων της και κάθε άλλης σύμβασης ή εγγράφου μεταξύ της Εταιρείας και του μετόχου Wert Red S.à.r.l. σχετικά με το ΜΟΔ.

Αντικείμενο της σύμβασης κάλυψης αποτελεί η κάλυψη από το μέτοχο Wert Red S.à.r.l. του συνόλου των ομολογιών, εκάστης σειράς και επιμέρους έκδοσης, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο του ΜΟΔ.

Η ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την παροχή αδείας για την κατάρτιση της ως άνω συναλλαγής, ελήφθη με βάση την από 11/11/2019 συνημμένη «Ειδική Έκθεση Αξιολόγησης Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή», την οποία συνέταξε ο ανεξάρτητος Ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής κ. Ελευθέριος Κουτσόπουλος (Α.Μ. ΣΟΕΛ: 44651), Grant Thornton και σύμφωνα με την οποία η συναλλαγή αξιολογείται δίκαιη και εύλογη για την Εταιρεία και τους μετόχους της, που δεν αποτελούν συνδεδεμένο μέρος.