Ξενοδοχείο στην Πάρο αγόρασε η BriQ Properties
Ξενοδοχείο στην Πάρο αγόρασε η BriQ Properties

Ξενοδοχείο στην Πάρο αγόρασε η BriQ Properties

Το ξενοδοχείο είναι μισθωμένο στην εταιρεία HotelBrain Capital
Share Copy Link
RE+D magazine
08.10.2018

Το 4άστερο ξενοδοχείο Mr & Mrs White Paros αγόρασε η BriQ Properties έναντι €3.500.000


To Mr & Mrs White Paros βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Νάουσας Πάρου, 800 μέτρα από το κέντρο της Νάουσας και ένα μόλις χιλιόμετρο από την κοντινότερη παραλία της περιοχής.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από τρία ξεχωριστά ακίνητα συνολικής επιφάνειας οικοπέδων 4.468,27 τ.μ.. Διαθέτει 49 δωμάτια, 2 πισίνες, εστιατόριο, pool bar και lounge.

Το ξενοδοχείο είναι μισθωμένο στην εταιρεία HotelBrain Capital  θυγατρική της HotelBrain  η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων. Το συνολικό τίμημα αφορά στην απόκτηση των εν λόγω ακινήτων και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού τους.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά : «H συγκεκριμένη αγορά αποτελεί την πρώτη επένδυση της BriQ Properties στον χώρο του hospitality, έναν τομέα ακινήτων στον οποίο επιθυμούμε να επενδύσουμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συγκεκριμένη αγορά εντάσσεται στα πλαίσια μιας στρατηγικής συνεργασίας με την καταξιωμένη στον χώρο εταιρεία εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων, HotelBrain»