Ξενοδοχείο στο Μιλάνο στο χαρτοφυλάκιο της Prodea
Ξενοδοχείο στο Μιλάνο στο χαρτοφυλάκιο της Prodea

Ξενοδοχείο στο Μιλάνο στο χαρτοφυλάκιο της Prodea

Στην αγορά του ξενοδοχείου Hilton Garden Inn Milan Malpensa από την Aquileia Capital Services προχώρησε η Prodea Immobiliare θυγατρική της Prodea ΑΕΕΑΠ στην Ιταλία
RE+D magazine
28.07.2021

H Aquileia Capital Services S.r.l. (ACS), είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην απόκτηση και διαχείριση χαρτοφυλακίων κυρίως μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται μόλις 7 χλμ. Από το διεθνές αεροδρόμιο Malpensa και 50 χλμ. από το κέντρο του Μιλάνου Διαθέτει 207 δωμάτια, ένα εστιατόριο χωρητικότητας 150 ατόμων και συνεδριακές εγκαταστάσεις.

Ταυτόχρονα, η Aquileia Capital Services επισημοποίησε επίσης το κλείσιμο της πώλησης της Malpensa Gestioni - μισθώτριας εταιρεία του ξενοδοχείου - στην Zeus International.

H Aquileia Capital Services S.r.l. (ACS), είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην απόκτηση και διαχείριση χαρτοφυλακίων κυρίως μη εξυπηρετούμενων δανείων, που προέρχονται από συμβόλαια δανεισμού ή χρηματοδοτικής μίσθωσης (κυρίως εξασφαλισμένα με ακίνητα).

 Ο Alfredo Balzotti, Γενικός Διευθυντής της Aquileia Capital Services, σχολίασε: "Το κλείσιμο αυτής της συναλλαγής είναι ένα θετικό μήνυμα για την επανεκκίνηση του τομέα φιλοξενίας, ο οποίος συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών. Το Μιλάνο παραμένει σημαντικός προορισμός αυτής της αγοράς και απόδειξη είναι η πώληση που ανακοινώνουμε σήμερα. Παρά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, προχωρήσαμε σε μια σημαντική συμφωνία που στοχεύει στη διαφύλαξη της πληρότητας σε έναν προορισμό αεροδρομίου, ενώ εξασφαλίσαμε την αξία του ξενοδοχείου στα προ πανδημίας επίπεδα. Τέλος, η Malpensa Gestioni ενισχύει περαιτέρω τις σχέσεις με τη Zeus International ".

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής του ομίλου της Zeus International, δήλωσε: “Η αφοσίωση μας στην μεγιστοποίηση της αξιοποίησης των ακινήτων στα οποία λειτουργούμε τα ξενοδοχεία μας σε συνδυασμό με την βελτιστοποίηση των παρερχομένων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενους μας προσφέροντας τους μοναδικές εμπειρίες διαμονής στα καταλύματα μας δημιουργούν υπεραξίες για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων μας και εμπιστοσύνη για ακόμα καλύτερες αποδόσεις στους νέους επενδυτές. Είμαι πολύ περήφανος που ο  όμιλος της Zeus International εκτός από το γεγονός ότι κατάφερε να εξάγει την ελληνική φιλοξενία «μπολιάζοντας» την με μοναδικά χαρακτηριστικά φινέτσας, ταξιδιωτικής κουλτούρας και πολιτισμού της Ιταλίας, εξελίσσεται σε μια γέφυρα που ενώνει επενδυτές από όλο τον κόσμο που πιστεύουν στην ποιοτική φιλοξενία εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στα ξενοδοχεία που διαχειριζόμαστε και στην υλοποίηση του οράματος μας».