Ολοκληρώθηκε η πώληση του γραφείου στο Θων από την Trastor
Ολοκληρώθηκε η πώληση του γραφείου στο Θων από την Trastor

Ολοκληρώθηκε η πώληση του γραφείου στο Θων από την Trastor

Με την πώληση αυτή, κατέγραψε κέρδη ύψους €669.723 ήτοι ποσοστό 33,8% επί της αξίας κτήσης που εμφανίζει στην Κατάσταση Επενδύσεων.
Share Copy Link
RE+D magazine
13.11.2019

Ολοκληρώθηκε η πώληση της οριζόντιας ιδιοκτησίας του 6ου ορόφου, καθώς και 17 υπόγειων θέσεων στάθμευσης από την Trastor ΑΕΕΑΠ.


Η διαδικασία ειχε ξεκινησει τον περασμένο Μάιο και πρόκειται για ιδιοκτησία που κατήχε η εταιρεία στο κτίριο γραφείων που ειχε αναπτύξει ο παλαι κραταιός developer Μπαμπης Βωβός στο κτημα Θων στην συμβολή Κηφισίας και Λ Αλεξάνδρας

Το τίμημα της πώλησης ανήλθε σε €2.650.000 ευρώ. Η Εταιρεία, με την πώληση αυτή, κατέγραψε σημαντικά κέρδη ύψους €669.723 ήτοι ποσοστό 33,8% επί της αξίας κτήσης που εμφανίζει στην Κατάσταση Επενδύσεων.

Με βάση την αποτίμηση του ακινήτου την 30.06.2019, η Εταιρεία στην τρέχουσα περίοδο, θα καταγράψει κέρδη ύψους €302.000.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π., κ. Τάσος Καζίνος δήλωσε σχετικά: «Η Εταιρία ολοκλήρωσε σήμερα μια κερδοφόρο συναλλαγή, αξιοποιώντας τη δυναμική και το θετικό momentum της αγοράς ακινήτων. Σε μια περίοδο αξιόλογης ζήτησης, δίνουμε έμφαση στην υπεύθυνη ανάπτυξη της Εταιρείας, στοχεύουμε σε μεγιστοποίηση των αποδόσεων και αξιοποιούμε ευκαιρίες για τη δημιουργία υπεραξιών για τους μετόχους μας».