Ο Γιώργος Δήμας αποχωρεί από τον όμιλο της TUI
Ο Γιώργος Δήμας αποχωρεί από τον όμιλο της TUI

Ο Γιώργος Δήμας αποχωρεί από τον όμιλο της TUI

Αποχωρεί από την TUI Musement στην Ελλάδα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της TUI Hellas, Γιώργος Δήμας.
15.12.2020

Ο Γιώργος Δήμας έχει υπάρξει στέλεχος της TUI από το 1991 όπου κατείχε διευθυντικές θέσεις σε πολλούς τομείς στην TUI Hellas.

Ο κ. Δήμας αποχωρεί από την TUI στα τέλη του Δεκεμβρίου και τον διαδέχεται ο Ian Hay, μέχρι πρότινος επικεφαλής της Κύπρου, Μάλτας, Αιγύπτου και Μέσης Ανατολής. Ο Γιώργος Δήμας έχει υπάρξει στέλεχος της TUI από το 1991 όπου κατείχε διευθυντικές θέσεις σε πολλούς τομείς στην TUI Hellas. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε επικεφαλής της TUI στην Ελλάδα.

«Είμαι υπερήφανος για την ανάπτυξη της TUI στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Είδα την εταιρεία να γίνεται ο μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος παγκοσμίως και ο ηγέτης της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς τους αξιόλογους συναδέλφους μου και την εμπιστοσύνη των σπουδαίων συνεργατών μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μαζί καταφέραμε να τοποθετήσουμε την Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς του ομίλου TUI. Μετά από 29 χρόνια, αυτό το κεφάλαιο της επαγγελματικής μου ζωής ολοκληρώνεται, διατηρώντας παράλληλα μια εξαιρετική σχέση με την TUI και σε ένα κλίμα συνεργασίας", δήλωσε ο Γιώργος Δήμας.

Τον κ. Δήμα διαδέχεται στη θέση του επικεφαλής της TUI στην Ελλάδα ο Ian Hay, μέχρι πρότινος επικεφαλής της TUI Κύπρου, Μάλτας και Αιγύπτου. Ο Ian Hay είναι στέλεχος της TUI για περισσότερα από 22 χρόνια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Στo πλαίσιo της νέας δομής του ομίλου της TUI, αναλαμβάνει την ευθύνη των προορισμών Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Αίγυπτο με έδρα την Αθήνα.