Ο Σ. Καψομέρας νέος Διευθυντής Επενδύσεων στην ICI REIC
Ο Σ. Καψομέρας νέος Διευθυντής Επενδύσεων στην ICI REIC

Ο Σ. Καψομέρας νέος Διευθυντής Επενδύσεων στην ICI REIC

Ο Σωτήρης Καψομέρας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Επενδύσεων στην Intercontinental International Α.E.E.Α.Π.
RE+D magazine
26.01.2021

Το νέο στέλεχος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του real estate με εξειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεως επενδυτικών ακινήτων


Ο κ. Καψομέρας είναι ένα έμπειρο στέλεχος με πάνω από 15 έτη εμπειρίας στον κλάδο του real estate με εξειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεως επενδυτικών ακινήτων καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων, επιχειρηματικών σχεδίων, μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης ακινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέχρι τον Δεκέμβριο 2020 εργάστηκε στην Κύπρο ως Senior Real Estate Fund Manager στην Delfi Partners, ενώ προηγουμένως εργάστηκε για πάνω από δώδεκα χρόνια στην LAMDA Development SA ως Investment Manager και προγενέστερα ως Treasury Manager.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Administration Supervisor στην εταιρεία The MART Cash&Carry. Έχει πρόσφατα πιστοποιηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, ενώ είναι κάτοχος του Advanced CySEC Financial Services Certificate. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το UNC-Kenan Flagler Business School και απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.