Πήρε ακίνητο στην Κρήτη η ICI AEEAΠ
Πήρε ακίνητο στην Κρήτη η ICI AEEAΠ

Πήρε ακίνητο στην Κρήτη η ICI AEEAΠ

Διέθεσε 5 εκατ. ευρώ για την επένδυση σε κτίριο άνω των τεσσάρων χιλιάδων τ.μ.
19.07.2016

Η Intercontinental International AEEAP ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την αγορά κτιρίου καταστημάτων και γραφείων επί των οδών Μαιάνδρου και Πετρακογιώργη, στο Ηράκλειο Κρήτης.

 Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας 4.055 τ.μ., διαθέτει σύγχρονες προδιαγραφές κι έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 2.645 τ.μ. O βασικός μισθωτής είναι η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία καταβάλλει ετήσιο μίσθωμα που υπερβαίνει το 80% του συνολικού ετήσιου εισοδήματος που αποφέρει το ακίνητο.

Το τίμημα της λόγω επένδυσης ανήλθε σε 5 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Μάριος Αποστολίνας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, δήλωσε: «Είναι η δεύτερη επένδυση της εταιρίας μας στην Κρήτη μετά από την απόκτηση το 2012 του ακινήτου επί της οδού 25ης Αυγούστου 66, στο οποίο σήμερα λειτουργεί κατάστημα της H&M. Πιστεύουμε ότι η αγορά της Κρήτης έχει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και ισχυρή δυναμική, λόγω του σχετικά υψηλού κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και της έντονης τουριστικής δραστηριότητας. Θεωρούμε ότι ο τομέας των επενδύσεων σε ακίνητα super markets αποτελεί επιλογή "αμυντικού" χαρακτήρα, υπό την προϋπόθεση ότι είναι αυτά είναι μισθωμένα σε αξιόπιστους μισθωτές, προσδίδοντας τον απαιτούμενο βαθμό ασφάλειας».