Πήρε το Παλιούρι ο Σαββίδης, χάνει το προπονητικό κέντρο στη Θέρμη
Πήρε το Παλιούρι ο Σαββίδης, χάνει το προπονητικό κέντρο στη Θέρμη

Πήρε το Παλιούρι ο Σαββίδης, χάνει το προπονητικό κέντρο στη Θέρμη

Οριστικά και αμετάκλητα πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη η έκταση στο Παλιούρι της Κασσάνδρας
RE+D magazine
07.05.2014

Οριστικά και αμετάκλητα πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη η έκταση στο Παλιούρι της Κασσάνδρας Χαλκιδικής με τίμημα 14 εκατ. ευρώ. Χθες έπεσαν οι υπογραφές με τους εκπροσώπους του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η αξιοποίησής του.

Πρόκειται για έκταση 320 στρεμμάτων στα οποία σχεδιάζεται να κατασκευαστούν κατοικίες και να αποκατασταθεί το ξενοδοχείο «Ξενία» που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Άρης Κωνσταντινίδης.

Αντίθετα, μπλόκο στην παραχώρηση δημόσιων εκτάσεων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης για την κατασκευή αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. Χθες απορρίφθηκε η προσφυγή του δήμου Θέρμης κατά της απορριπτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τη διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού για την παραχώρηση έκτασης 203 στρεμμάτων στη Θέρμη, όπου ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει να κατασκευάσει το προπονητικό κέντρο.

Κατά ψήφισαν ο πρόεδρος της Επιτροπής, ανώτατος δικαστικός, Θωμάς Καζάκος και η εκπρόσωπος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Γεωργία Βελιτζέλου και υπέρ ο εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημήτριας Ζακαλκάς.