Πλειοψηφική συμμετοχή στην αμερικανική The Wing πήρε η IWG
Πλειοψηφική συμμετοχή στην αμερικανική The Wing πήρε η IWG

Πλειοψηφική συμμετοχή στην αμερικανική The Wing πήρε η IWG

Πακέτο μετοχών στην αμερικανική νεοφυή εταιρεία "The Wing" που απευθύνεται αποκλειστικά στην γυναικεία επιχειρηματικότητα πήρε ο όμιλος των ευέλικτων χώρων εργασίας IWG.
RE+D magazine
18.03.2021

Πολλά τα πλεονεκτήματα των συνεργατικών χώρων για τους εργαζόμενους σε σχέση με τους παραδοσιακούς χώρους γραφείων.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας, η IWG, που κατέχει επίσης τις εταιρείες “Regus” και “Spaces”, επένδυσε στη “The Wing” αποκτώντας πλειοψηφική συμμετοχή προκειμένου να διευκολύνει την γρήγορη ανάπτυξη της νεοφυούς επιχείρησης.

Η start-up, που ιδρύθηκε το 2016 και σύντομα συγκέντρωσε χρηματοδότηση άνω των $100 εκατ. από εταιρείες όπως η Airbnb, η Sequoia Capital και η WeWork, διαθέτει 11 σημεία στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και το Λονδίνο.

Οπως είπε ο CEO της IWG, Χρήστος Μισαηλίδης "η νέα συνεργασία υπογραμμίζει το όραμα και τις αξίες του Ομίλου σε ό,τι αφορά τη βελτιστοποίηση και την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών ευέλικτων εργασιακών χώρων. Έτσι προσθέτουμε στις επιλογές των πελατών μας ένα νέο format που έχει σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας καθώς και να ωθήσει το networking μεταξύ των μελών των συγκεκριμένων επιχειρηματικών κέντρων".

Η επιλογή των συνεργατικών χώρων προσφέρει στις εταιρείες και τους εργαζόμενους πλεονεκτήματα σε σχέση με τη χρήση των παραδοσιακών μόνιμων γραφείων, καθώς δίνουν τη δυνατότητα της ευελιξίας και της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες.

"Τα τελευταία 30 χρόνια, είμαστε στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των αναγκών των ανθρώπων στον νέο, διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την “The Wing” και να της προσφέρουμε έναν ψηφιακό αλλά και φυσικό χώρο, ώστε και οι δύο εταιρείες να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους σκοπούς τους", υπογράμμισε, τέλος, ο ιδρυτής της IWG, Mark Dixon.