Πούλησε κτήριο επί της Κηφισίας στο Χαλάνδρι η Trastor
Πούλησε κτήριο επί της Κηφισίας στο Χαλάνδρι η Trastor

Πούλησε κτήριο επί της Κηφισίας στο Χαλάνδρι η Trastor

Δεσμευτικό προσύμφωνο για την πώληση ακινήτου επί της Λεωφ. Κηφισίας 278 στο Χαλάνδρι Αττικής έναντι συνολικού τιμήματος €5.050.000 υπέγραψε η Trastor
RE+D magazine
20.04.2021

Έναντι συνολικού τιμήματος 5.050.000 Ευρώ.


Τo ακίνητο απέκτησε η ΑΕΕΑΠ μέσω πλειστηριασμού στο τέλος του 2018 έναντι €4εκ.

Πρόκειται για τριώροφο κτίριο  αποτελούμενο από ισόγειο, ημιώροφο και δυο υπόγειους χώρους, συνολικής επιφάνειας 4.003,58 τ.μ.

Στο ακίνητο βρισκόταν αντιπροσωπεία  αυτοκινήτων της Mercedes-Benz μέχρι τα τέλη του 2014 - αρχές 2015, οπότε και μεταφέρθηκε η Peugeot Automotivo 

 Το ακίνητο ανήκε στην Προμότ Λαϊνόπουλος και είχε βγει αρχικά σε πλειστηριασμό με ελάχιστη τιμή στα 3 εκατ. ευρώ Η Προμότ όμως έκρινε ότι το τίμημα εκποίησης ήταν ιδιαίτερα χαμηλό και έκανε αίτηση ανακοπής για αναθεώρηση του στα 4,8 εκατ. ευρώ.

 Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την εταιρεία και αναπροσάρμοσε την τιμή σε 4 εκατ. ευρώ από 3 εκατ. ευρώ, τιμή στην οποία έγινε και η πράξη δεχόμενο οτι το πολυώροφο επαγγελματικό κτίριο, βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση, καθώς  "Απέχει 450 μέτρα από τον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας με την Λεωφόρο Καποδιστρίου, η οποία οδηγεί στο Νέο Ηράκλειο και την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που οδηγεί στο κέντρο του Χαλανδρίου”