Πράσινο φως για την έκδοση ομολόγου από την ΓΣ της ICI REIC
Πράσινο φως για την έκδοση ομολόγου από την ΓΣ της ICI REIC

Πράσινο φως για την έκδοση ομολόγου από την ΓΣ της ICI REIC

Παράλληλα, δόθηκε εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ της εταιρείας για εξειδίκευση σχετικών όρων και υπογραφή σχετικών συμβάσεων.
Share Copy Link
RE+D magazine
18.12.2019

Πράσινο φως για την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων μέχρι του ποσού των 45 εκ. ευρώ έδωσε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intercontinental International που πραγματοποιήθηκε χθες 17 Δεκεμβρίου στα γραφεία της εταιρείας στην Ρηγίλλης

Ο νέος δανεισμός θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της ΑΕΕΑΠ. Ωστόσο είναι ανοικτά όλα τα σενάρια συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης κεφαλαίου στο μέλλον.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα χαρτοφυλάκιο με 34 ακίνητα αξίας περίπου 100 εκατ. ευρώτα περισσότερα των οποίων βρίσκονται στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στην Κρήτη Βόλο Κέρκυρα Λειβαδιά

Όπως ανακοινώθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 9.362.524 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου επί συνόλου 10.500.000 μετοχών, ήτοι ποσοστό 89.40% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και ποσοστό 89.40% επί των δικαιωμάτων ψήφου, μη υπολογιζομένων των 26.714 ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία.Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εξουσιοδοτήθηκε για εξειδίκευση σχετικών όρων και υπογραφή σχετικών συμβάσεων.