Σε Εταιρεία συμφερόντων Δ. Γιαννακοπούλου το "φιλέτο" στη Λούτσα Πρέβεζας
Σε Εταιρεία συμφερόντων Δ. Γιαννακοπούλου το "φιλέτο" στη Λούτσα Πρέβεζας

Σε Εταιρεία συμφερόντων Δ. Γιαννακοπούλου το "φιλέτο" στη Λούτσα Πρέβεζας

Τις πρώην κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ στην Πάργα πήρε η Black Delta Entertainment Services
RE+D magazine
08.09.2021

Τις πρώην κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ στην θέση "Κλιμάτι" Λούτσας στην Πάργα κέρδισε μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό η εταιρεία Black Delta Entertainment Services SA.


Ο διαγωνισμός του Δήμου Πάργας ανέδειξε ανάδοχο την εταιρεία του ομίλου Γιαννακόπουλου (μέσα από 13 συμμετοχές) για την παραχώρηση έκτασης 40.172,24 τ.μ για 40 χρόνια και με ετήσιο μίσθωμα στο δήμο €330.000 ολοκληρώνοντας έτσι και τυπικά τη μεταβίβαση της θαλάσσιας περιοχής της Λούτσας της Διοικητικής Ενότητας Φαναρίου. 

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού ο μισθωτής κατά τον 1ο χρόνο δεν θα καταβάλει μίσθωμα. Τα επόμενα 10 χρόνια το μίσθωμα θα παραμείνει σταθερό Στην συνέχεια θα αναπροσαρμόζεται κατά ποσοστό 1% επί του μισθώματος του προηγούμενου έτους.

Επιπλέον είναι υποχρεωμένος να απασχολεί εργατικό δυναμικό το οποίο σε ποσοστό 50 % τουλάχιστον θα είναι μόνιμοι κάτοικοι της ΔΕ Φαναρίου Δ. Πάργας και κατά προτεραιότητα από την κοινότητα Λουτσας

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Black Delta Entertainment Services SA του Ομίλου Γιαννακόπουλου (ΒΙΑΝΕΞ, Superfoods) δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στους τομείς της εστίασης, της τουριστικής ανάπτυξης, των ξενοδοχειακών επενδύσεων και της δημιουργίας και εκμετάλλευσης πάρκων αναψυχής.