Σε Trastor μετονομάζεται η Πειραιώς ΑΕΕΑΠ
Σε Trastor μετονομάζεται η Πειραιώς ΑΕΕΑΠ

Σε Trastor μετονομάζεται η Πειραιώς ΑΕΕΑΠ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της μείωσης του ποσοστού της τράπεζας Πειραιώς στο μετοχικό κεφάλαιο της Πειραιώς ΑΕΕΑΠ,(Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας),η οποία μετονομάστηκε πλέον σε TRASTOR.
Share Copy Link
25.02.2009

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της μείωσης του ποσοστού της τράπεζας Πειραιώς στο μετοχικό κεφάλαιο της Πειραιώς ΑΕΕΑΠ, (Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας),η οποία μετονομάστηκε πλέον σε TRASTOR AΕΕΑΠ. Την απόφαση για την αλλαγή της επωνυμίας, έλαβε η γενική συνέλευση της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε με απαρτία 78.8%.


Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο πρόεδρος της TRASTOR κ. Θ. Πανταλάκης δήλωσε: «Δεν προβλέπεται το 2009 μείωση των εσόδων από μισθώσεις».

Για το θέμα της πιθανής συνεργασίας με την Εθνική τράπεζα σε μια νέα ΑΕΕΑΠ, τόνισε: «Όταν θα έρθει η Εθνική να μας κάνει πρόταση, θα την ακούσουμε».

Σημειώνεται ότι αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η τράπεζα Πειραιώς θα επιθυμούσε μια μείωση του ποσοστού της στην ΑΕΕΑΠ. Αναφορικά με το μέλλον της ΤRASTOR ΑΕΕΑΠ, ο κ. Σωτήρης Θεοδωρίδης, Διευθύνων σύμβουλος της PASAL που είναι βασικός μέτοχος και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ΑΕΕΑΠ, είπε ότι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, η εταιρεία θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου και θα μεγαλώσει. Αυτή τη στιγμή εξετάζει κάποια ακίνητα προσεχτικά και δεν βιάζεται.

Η γενική συνέλευση μετέφερε την ευθύνη της απόφασης για ένα πιθανό ομολογιακό δάνειο στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΕΑΠ.

Η TRASTOR για τη χρήση του 2008, θα διανέμει μέρισμα €0,13, ημερομηνία αποκοπής του είναι 27/2 και θα αρχίσει να καταβάλλεται στους δικαιούχους από τιs 10 Μαρτίου.