Στην CVC Capital Partners οι μαρίνες της τουρκικής Dogus στην Ελλάδα
Στην CVC Capital Partners οι μαρίνες της τουρκικής Dogus στην Ελλάδα

Στην CVC Capital Partners οι μαρίνες της τουρκικής Dogus στην Ελλάδα

Tο fund απέκτησε τις συμμετοχές της D-Marin στις μαρίνες του Φλοίσβου, της Ζέας, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας.
RE+D magazine
17.01.2020

Η CVC Capital Partners, μέσω της CVC Capital VII απέκτησε τις μαρίνες της D-Marin, του τουρκικού ομίλου Dogus σε Ελλάδα, Κροατία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το fund CVC απέκτησε τις συμμετοχές της D-Marin στις μαρίνες του Φλοίσβου, της Ζέας, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας. Η D-Marin, με έδρα την Κωνσταντινούπολη θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τις μαρίνες στην Τουρκία (TurgutreisDidim και Gocek) οι οποίες θα παραμείνουν υπό την κατοχή του ομίλου Dogus.

Ο István Szoke, Διευθύνων Σύμβουλος της CVC Capital Partners, δήλωσε: «Με όχημα το παγκόσμιο δίκτυο και την εμπειρία της CVC, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε την κορυφαία εταιρεία εκμετάλλευσης μαρινών παγκοσμίως τόσο μέσω της οργανικής ανάπτυξης όσο και μέσω των εξαγορών».

Ο Burak Baykan, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη της CVC, ενός κορυφαίου παγκόσμιου επενδυτή, για να επεκτείνουμε την D-Marin διεθνώς και να μεταφέρουμε την εταιρεία στο επόμενο επίπεδο».