Σύμβαση leasing για τα πρώην γραφεία του ΔΟΛ υπέγραψε η Trastor
Σύμβαση leasing για τα πρώην γραφεία του ΔΟΛ υπέγραψε η Trastor

Σύμβαση leasing για τα πρώην γραφεία του ΔΟΛ υπέγραψε η Trastor

Η σύμβαση ύψους €25 εκατ. με την Εθνική leasing αφορά στο κτίριο γραφείων που βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου, επιφάνειας 14.957 τ.μ
Share Copy Link
RE+D magazine
13.03.2020

H Trastor A.E.E.A.Π., σε συνέχεια της από 31.10.2019 επιτυχούς πλειοδοσίας της σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, προχώρησε σήμερα στην υπογραφή σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης ύψους €25.000.000 με την Εθνική Leasing για την απόκτηση πολυώροφου κτιρίου γραφείων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου αρ. 80 & Παπαδιαμαντοπούλου στην Αθήνα με συνολική επιφάνεια 14.957τ.μ.

Η Trastor στο πλαίσιο συμμετοχής της στον πλειοδοτικό διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώθηκε από την Εθνική Leasing ΑΕ, είχε συμφωνήσει στην απόκτηση του αυτοτελούς πολυώροφου κτιρίου γραφείων εναντι ποσού €25.000.000.O Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor. Τάσος Καζίνος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η Trastor αξιοποιώντας μεθοδικά και στοχευμένα τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται, διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της με την αγορά ενός εμβληματικού κτιρίου. Σε υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου της Εταιρείας σε επενδυτικές ευκαιρίες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, η αξιοποίηση και αναβάθμιση του συγκεκριμένου ακινήτου θα προσφέρει προστιθέμενη αξία και θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Trastor στην αγορά του real estate».