Συμφωνία της Marriott για μεγάλο Project στο Σικάγο
Συμφωνία της Marriott για μεγάλο Project στο Σικάγο

Συμφωνία της Marriott για μεγάλο Project στο Σικάγο

Η εταιρεία συμφώνησε με την Magellan Development Group για το κτίριο "Vista Tower".
RE+D magazine
26.11.2020

Συμφωνία με την Magellan Development Group για το «ντεμπούτο» της μάρκας St.Regis Hotels & Resorts στο εμβληματικό έργο «Vista Tower» στο Σικάγο υπέγραψε η Marriott International Inc.
Το ακίνητο με θέα στον ποταμό Σικάγο που είναι υπό κατασκευή είναι το τρίτο πιο ψηλό κτήριο στο Σικάγο, Μέχρι τώρα ονομάζονταν WandaVistaκαι VistaTower αλλά μετά την αποχώρηση της Dalian Wanda Group (Κίνα)αλλάζει ονομασία σε «St. RegisChicago» και «St. RegisChicagoResidences». Το κτίριο των 101 ορόφων θα παραδώσει 191 δωμάτια συμπεριλαμβανομένων 33 σουιτών και 393 πολυτελείς κατοικίες.

Μεταξύ άλλων το St. Regis Chicago θα προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό ενώ θα λειτουργεί εστιατόριο υπό την διεύθυνση των Alinea Group τα μοναδικά εστιατόριο που διαθέτουν τρία αστέρια Michelin στην πόλη .

Το ξενοδοχείο θα έχει συνεδριακό χώρο άνω των 750 τμ, συμπεριλαμβανομένης αίθουσας χορού 500 τμ για επαγγελματικές εκδηλώσεις και γιορτές, καθώς και γυμναστήριο, σπα με πλήρεις υπηρεσίες και πισίνα.

Τα St. Regis Hotels & Resorts είναι πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων της Marriott International Δημιουργήθηκαν το 1904, από τον John Jacob Astor IV. Το 1966, πέρασαν στα Sheraton Hotels και στην συνέχεια στη Starwood. Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Marriott απέκτησε την αλυσίδα St. Regis στο πλαίσιο της εξαγοράς της Starwood.

Στις 30 Ιουνίου 2020, λειτουργούσαν 46 ξενοδοχεία με επωνυμία St. Regis σε όλο τον κόσμο με 10.017 δωμάτια, ενώ 31 ξενοδοχεία με 6.533 δωμάτια βρίσκονταν στο στάδιο της κατασκευής