Το κτίριο της Λαϊνόπουλος στο Χαλάνδρι απέκτησε η Trastor
Το κτίριο της Λαϊνόπουλος στο Χαλάνδρι απέκτησε η Trastor

Το κτίριο της Λαϊνόπουλος στο Χαλάνδρι απέκτησε η Trastor

Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες.
Share Copy Link
RE+D magazine
08.11.2018

H Trastor A.E.E.A.Π., ανακοίνωσε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, ότι αναδείχθηκε πλειοδότρια για την απόκτηση σύγχρονου, αυτοτελούς, επαγγελματικού κτιρίου, στη Λεωφόρο Κηφισίας 278, στο Χαλάνδρι Αττικής.

 

Πρόκειται για τριώροφο κτίριο που ανήκε στην Προμότ Λαϊνόπουλος.αποτελούμενο από ισόγειο, ημιώροφο και δυο υπόγειους χώρους, συνολικής επιφάνειας 3.923,72 τ.μ.Στο ακίνητο βρισκόταν αντιπροσωπεία  αυτοκινήτων της Mercedes-Benz μέχρι τα τέλη του 2014 - αρχές 2015, οπότε και μεταφέρθηκε η Peugeot Automotivo Το τίμημα για την απόκτησή του ακινήτου ανήλθε σε €4εκ.

Το ακίνητο είχε αρχικά προγραμματιστει να βγει σε πλειστηριασμό το περασμένο καλοκαίρι αλλά η διαδιακασία αναβλήθηκε ύστερα από αίτηση ανακοπής της Προμότ για αναθεώρηση του τιμήματος εκποίησης στα 4,8 εκατ. ευρώ.


Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση και αναπροσάρμοσε την τιμή σε 4 εκατ. ευρώ από 3 εκατ. ευρώ, τιμή στην οποία έγινε και η πράξη δεχόμενο οτι το πολυώροφο επαγγελματικό κτίριο, βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση, καθώς  "Απέχει 450 μέτρα από τον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας με την Λεωφόρο Καποδιστρίου, η οποία οδηγεί στο Νέο Ηράκλειο και την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που οδηγεί στο κέντρο του Χαλανδρίου” 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τrastor εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση του ανωτέρω ακινήτου.