Υπεγράφη η σύμβαση αντικατάστασης ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Σχιστού
Υπεγράφη η σύμβαση αντικατάστασης ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Σχιστού

Υπεγράφη η σύμβαση αντικατάστασης ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Σχιστού

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Σχιστού» από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Β. Ντηνιακό.
RE+D magazine
01.11.2021

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και έχει προϋπολογισμό €176.500,00.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος και η Εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Τεχνικών Έργων Ε. Κοσμίδη. 

Το έργο το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και έχει προϋπολογισμό 176.500,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στόχο έχει την αποκατάσταση της δυνατότητας ηλεκτροφωτισμού στη Λεωφ. Σχιστού και συγκεκριμένα από την Ιερά Οδό και μέχρι το όριο με τον Δήμο Κορυδαλλού. Το συνολικό μήκος του τμήματος της Λεωφ. Σχιστού που ανήκει στον Δήμο Χαϊδαρίου είναι 1.250 μέτρα.

Οι εργασίες που προβλέπονται για την αντικατάσταση και επαναλειτουργία του δικτύου ηλεκτροφωτισμού αφορούν μεταξύ άλλων στη διάνοιξη τάφρου διέλευσης σωληνώσεων και καλωδίων, στην τοποθέτηση σιδηροϊστών, νέων βάσεων αγκύρωσης, φρεατίων ελέγχου, αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα φωτιστικά Led 80 - 110 W, στην αποκατάσταση οδοστρώματος κλπ.