Attica Bank: Την Παρασκευή κρίνεται η είσοδος του επενδυτή
Attica Bank: Την Παρασκευή  κρίνεται η είσοδος του επενδυτή

Attica Bank: Την Παρασκευή κρίνεται η είσοδος του επενδυτή

Νέα συνεδρίαση, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank
RE+D magazine
04.11.2021

Νέα συνεδρίαση, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank για να αποφασίσει για τον επενδυτή που θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους €240 εκατ..


Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ανέφεραν ότι το σχήμα ΤΜΕΔΕ- Ellington έδωσε βελτιωμένη δεσμευτική προσφορά, η οποία προβλέπει την ανακεφαλαιοποίηση της Αττικής από το ΤΧΣ με συμμετοχή ΤΜΕΔΕ και εν συνεχεία την έκδοση CoCo που θα καλυφθεί από την Ellington. Στο ίδιο μήκος κύματος και η βελτιωμένη προσφορά που κατατέθηκε από το σχήμα JC Flowers- Bain.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Attica Bank, ενημέρωσε ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και ανάλυση των δεσμευτικών προσφορών των ιδιωτών επενδυτών από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους, «AXIA Ventures Group Ltd» και «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο γραφείο Ποταμίτης – Βεκρής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστούν δια των συμβούλων οι συζητήσεις με τους εν λόγω ιδιώτες επενδυτές με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξετάσει συνολικά τις εναλλακτικές δυνατότητες για την άντληση νέων κεφαλαίων, να αποφασίσει τους βέλτιστους όρους για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην Τράπεζα.