Δάνειο €80 εκατ. στην Anchor Grup για αναχρηματοδότηση κατασκευαστικών έργων
Δάνειο €80 εκατ. στην Anchor Grup για αναχρηματοδότηση κατασκευαστικών έργων

Δάνειο €80 εκατ. στην Anchor Grup για αναχρηματοδότηση κατασκευαστικών έργων

Το δάνειο για μια από τις σημαντικότερες κατασκευαστικές εταιρίες στη Ρουμανία χορήγησε η Banca Transilvania.
RE+D magazine
09.03.2022

Η Anchor Grup, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ακινήτων στη Ρουμανία, εξασφάλισε δάνειο ύψους €80 εκατ. από την Banca Transilvania για την αναχρηματοδότηση έργων του τομέα λιανικής και γραφείων.

Το εν λόγω δάνειο είναι ένα από τα μεγαλύτερα που χορηγήθηκαν στην τοπική αγορά ακινήτων μέχρι σήμερα.

"Είμαστε ικανοποιημένοι που η Banca Transilvania, η μεγαλύτερη τράπεζα στη Ρουμανία, υποστηρίζει την ανάπτυξη των κατασκευαστικών έργων με εμπιστοσύνη στην επενδυτική στρατηγική της Anchor Grup. Η συνεργασία μας μαζί της είναι ένα θετικό σημάδι για την αγορά ακινήτων, όχι μόνο για τον Όμιλό μας αλλά για όλους τους ενεργούς επενδυτές στη χώρα και τους πιθανούς ξένους επενδυτές ακινήτων που ενδιαφέρονται για τη Ρουμανία», δήλωσε ο Affan Yildirim, Γενικός Διευθυντής, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Anchor Group και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Shopping MallDova.

"Ο τραπεζικός δανεισμός παραμένει η πιο σημαντική και - μέχρι σήμερα - η πιο αποτελεσματική πηγή χρηματοδότησης στη χώρα για τον κλάδο των ακινήτων. Μέσω της συνεργασίας με την Anchor Group, συμβάλλουμε στη δημιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου στην αγορά, μέσω βιώσιμων έργων, σε έναν τομέα που παίζει ουσιαστικό ρόλο σε όλες τις πτυχές της ζωής μας», δήλωσε ο Cosmin Călin, Εκτελεστικός Διευθυντής μεγάλων εταιρικών πελατών της Banca Transilvania.